Vi kan hjælpe med alle slags kloakopgaver

Kloakarbejde af enhver art udføres for private og erhverv

Har du problemer med rotter i din kloak, er kloakken stoppet til, eller har du brug for professionel hjælp til andre kloakopgaver? 
Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Norplan Entreprise har vi mange års erfaring inden for forskellige typer kloakarbejde, som vi bl.a. udfører til attraktive priser for private boligejere og erhvervskunder, herunder også forsyningsselskaber i hele Danmark. De fleste af vores kunder er dog fra områderne omkring Frederiksværk, Frederikssund, Hillerød og Helsinge.

Hvilke entreprenøropgaver kan vi udføre?

Vores firma har eksisteret i syv år, og i løbet af årene har vi løst mange forskelligartede kloakopgaver for forskellige typer kunder. Vi har bl.a. erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage følgende former for kloakarbejde:

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din kloakopgave

Nå​r du vælger vores entreprenør til din opgave, kan du altid være sikker på​ at få det resultat, du ønske​r. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, skal du bare ringe til vores firma på telefon 31 18 90 70, men du kan også skrive til vores e-mail info@norplan.dk, hvis du foretrækker det. Så hører du tilbage fra os inden for kort tid.

Vi lever af tilfredse kunder

Vi har en høj faglig stolthed, og det er altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører. Derfor er du altid garanteret veludført arbejde i højeste kvalitet, når du lader os stå for din opgave. Samtidig er det også vigtigt for os at have en god dialog med dig, både indledende og i løbet af projektet, så vi hele tiden kan sikre os, at du får den rette løsning, der matcher dine behov. 

Døgnservice
31 18 90 70
Send os
en mail